Oturen på återbesök igen...

Nej, det är inte våran tid att ha bra somrar. Jag blir galen. Hon stog nästan hela förra veckan då jag tyckte hon var lite knackig fram, lite mera svullen i ena frambenet än vad som är normalt för henne under sommaren. Hon blir alltid lite svullen i fram under sommaren speciellt på höher fram där hon har en gammal skada. Men hur som, hon såg fin ut i Fredags när jag kollade henne. Så skrittades hon  Lördag och Söndag. 
 
Idag när jag red så kändes hon inte helt ok faktiskt. Eller hon kändes fin till en början, men sen blev det en promenad hem och jag kollade henne i korallen och något är galet med henne bak. Hon tar inte i och hon vill inte trava och då är det något som inte stämmer. Jag kan inte hitta något som jag kan koppla med det. Kanske har hon halkat och sträckt sig i hagen? Jag vet inte, men jag ska skriva till min massör och kolla om hon kan ha tid och ta en titt på Vaka. Hon har ett förslutet där hennes bäcken dragit snett, kanske är så. Det tänkte jag inte ens på att kolla idag, så det får jag göra i morgon. 
 
Men ja, så får se hur det blir här framöver... Men lite vila skulle jag tro, men jag hopaps vi snart är tillbaka och att det bara är en sträckning eller så hon råkat ut för. 
 
Men vi hörs snart igen
Sandra & Vaka