Ja, men nu börjar "vi" komma igång igen!

Vakas vecka har varit hektiskt, hon har fått stått i den lilla damen, men det gör henne gott och hon mår bra utav det. Så här har hennes vecka sett ut så här långt:
 
Måndag: Tömkörning
Tisdag: Louisa hade ett paddock pass
Onsdag: Promenad
Torsdag: Louisa red en skrittur
Fredag: Veronicas dag
Lördag: Tömkörning (planeras)
Söndag: Veronicas dag
 
Varken promenaden eller turen idag är ju speciellt jobbig för henne, men under ridning så kan ju Louisa påminna om att hon ska använda sin kropp, lägga lite vikt bak och inte bara ånga på i 300 blås fram. Vaka är jätteduktig på sin gångart -Turboskritt! Den går minst i just 300 blås och det går undan. Men man vill ju ändå att hon ska använda sin kropp, att hon ska ta i så rakt det går och inte bara använda sina framben och bogar och ånga fram. Det är lite svårt att påverka på en promenad. Men nästa promenad får väl kanske bli i skogen i våra mördarbackar igen. Det är bra för oss båda helt enkelt, jag måste med komma i form och när jag inte kan rida så är ju promenaderna bra och då i annan terrräng än bara raka vägar där man faktiskt måste ta i även om man inte går speciellt fort eller så. 
 
Men ja, i morgon är jag som sagt hästledig då Veronica har henne. Så jag måste försöka komma ut på en egen promenad med jag tycker det är svårt, jag tycker inte det är speciellt roligt faktiskt. Men ja, man får väl dra sig ut i alla fall.... Min arm blir ju som sagt bättre dag för dag även om det går fruktansvärt segt enligt min mening. Men jag hoppas att snart ska vara i sadeln igen och jag kanske gör en fuling till veckan. Jag kan ju vara i ridhuset tänker jag, inte mycket som kan störa eller skrämma henne där inte. Men ja, vi får se hur livet tar sig. Ska tillbaka till sjukgymnasten med på Måndag för en ny bedömning. Så hoppas, hoppas på framsteg, eller jag känner att det blir framsteg men även han tycker att det går fram på ett bra sätt. 
 
Men nu ska jag gå och sova, upp tidigt och iväg med Svea till tandläkaren i morgon. 
Men vi hörs snart igen
Sandra & Vaka