Man får dåligt samvete, jag får dåligt samvete!

Denna veckan har jag knappt ridet över huvudtaget, eller jag har ridit 2 gånger. Sen har jag inte fått ihop det. Min vecka har inte varit så som jag tänkt mig. Jag hade tänkt rida där tisdag- fredag, men nej då. I Onsdag så satt jag hela kvällen på akuten med Svea då hon haft feber och som inge vill ge med sig och ett CRP och ett värde på vita blodkroppar som var lite höga. Men vi kom inte så mycket framåt där och då. Utan vi kom då överens om att febern inte försvunnit till Fredag så skulle vi söka vårdcentral och sen om prover visade fprtsatt sjuk så skulle vi tillbaka till akuten, 
 
Men igår Tordags så blev det i alla fall en ridtur i fint väder och Vaka kändes fin och väldigt pigg till och från. Inget snubbel och hon gick på fint tycker jag så det känns ju väldigt bra det i alla fall. 
 
Men så idag Fredag, så var febern kvar hos Svea. Så fick tid på vårdcentralen kl 10. Sen ja, proverna var inte bättre så vi fick åka tillbaka till akuten. Men så trodde ju jag att det kommer väl gå smidigare idag när vi kom in på förmiddagen och det är mer bemannat. Men så fel jag hade. Vi var där till 11, vi gick hem kl 17. Jesus!! Några prover och det tog 6 timmar att få svar på. Läkaren hörde ett blåsljud så ha ville göra ett EKG, men det visade inget. Så troligen är blåsljudet där på grund av att hon är sjuk och inte för att det är något egntligen fel på hjärtat. Men vi kom inte fram till något nytt idag heller efter alla dessa timmarna. Men hon har troligen åkt på ett väldigt envist virus som inte vill ge med sig. Det är inget man kan behandla emot utan vi får bara se till att hålla febern under kontroll, men nu verkar den ju i alla fall blrja gå ner. Så jag håller tummarna för det. 
 
Jag jobbar hela helgen och min medryttare har Vaka, så jag är hästledig och ja.... Jag hoppas på en betydligt bättre hästvecka nästa vecka. Jag vill så gärna göra så mycket mera än vad jag gör just nu. Men ja, vi får hoppas att allt bara blir bättre helt enkelt. 
 
Men vi hörs snart igen! 
Sandra & Vaka