Det var länge sen sist!

Ja, mina planer gick i stöpet rätt snabbt kan jag säga. Igår blev det inget rida då barnen var helt galna och skulle inte vara medgörliga det minsta. Så blev bara att fixa stallet och sedan åka hem, men jaja... Så är livet, i alla fall mitt liv just nu! 
 
Men så idag så blev det en ridtur. Egentligen inte alls sugen då det vart en hel galen dag på jobbet där allt gått i ett och man inte har kunnat ta det lugnt en enda sekund. Men i alla fall, så blev den en ridtur och jag vet ju att det botar dåligt och trött humör rätt snabbt. Så blev en barabacka tur, vilket aldrig händer, jag gillar det inte! Men idag blev den en i alla fall. 
 
Vaka var ju så klart pigg som Sören och på tårna. Men jag måste säga att hon gick fruktansvärt bra. Efter min lilla runda så gick jag in i paddocken en kort sväng och jesus så fin hon var. Mjuk, känslig, ja väldigt, vädlgt fin!!! Så kanske får jag tvinga mig till att göra detta fler gånger, för det verkade ändå som om jag fick ut något bra av det!! 
 
 
 
 
Men så ska ni få ett litet tips med (som många av er kanske redan använder, men ändå!) att använda en gelpad att sitta på. Man får bättre grepp, så man sitter stadigt. Blir aningen skönare om man då inte redan äger en soffa att rida på, men det gör inte jag! Så blir det ju även lite stötdempning. För är man som mig och egentligen inte gillar att rida barbacka vill man kanske inte köpa på sig dyra, padar och liknande och detta har man kanske redan i sin sadelkammare. 
 
 
 
 
Något ni använder er av? Rider ni ofta barbacka? 
 
Vi hörs snart igen! 
Sandra & Vaka