Underbara dagar!

Vi har haft underbara dagar nu det sista. Men det är något blåsigt, men bara man kommer till vindstilla stället så är det verkligen varmt och skönt. 
 
Men idag så blev det en skrittur. Och Vaka var väldigt pigg och kan väl inte riktigt förstå varför hon ska skritta, hon känner ju sig så pigg och fräsch! Haha! Hon ville väldigt gärna springa, men lyssnade ändå väldigt bra i det stora hela. 
 
Idag övade vi på att få en rak häst, att hon ska ha lika stöd i båda tyglarna och det gick väldigt bra faktiskt. Som vanligt så är jag nöjd med henne och att hon är så himla rolig att rida. Så nu hoppas jag att benet bara blir bättre hela tiden så att vi kan komma igång ordentligt igen, men nu är det en galla som är kvar. Och den blir som sagt bättre efter ridining och det är ett gott tecken! 
 
 
Och just det, idag fick hon på sig sitt eksemtäcke med. Även mössan, men den är värdelös då den sitter så himla dåligt. Men gör ett försök och ser om den sitter kvar, men tror knappt det. Men jag vill ju heller inte ha en hel flughuva än så länge, men skydda öronen! Så får se vad jag hittar på för något! 
 
Men vi hörs! 
 
Hade gott
Sandra & Vaka 
 
 
 
Vaka med sin Bumbimössan!