ÄNTLIGEN!

Idag lpngerade jag igen. Sist jag gjorde det var i Fredags och då var hon halt, surade ihop när jag bad henne att trava. Hon var lite nickig och ja inte fräsch. Men ser i hagen att hon blir mer och mer aktiv och hon tycker det är skittråkigt att inte få jobba. Så jag provade som sagt idag igen och ja, nog fasen är hon bättre. 
 
Nu skulle jag väl säga att hon är stel och obalanserad mer än regelrätt halt. Alltid i longering så går hon i undertempo och släpar benen då hon tappar allt driv framåt på lina. Det blir även väldigt svårt att se en hälta om hon inte markerar väldigt. Men idag sprang hon ändå och spelade med öronen, tjurade inte och ja hon ser alltid lite knackig ut i longeringen då hon blir abalnserad. Men jag är super nöjd. 
 
Men nu är tanken att hon får vila denna veckan med, men att jag går lite promenader med henne. Fortsätter med min smörja jag har haft på benet. Sen att till nästa vecka ta ut Carro som får gå igenom kroppen på henne. Tror att det kan spöka en del i den, sen efter det sätta igång henne lite försiktigt. Om hon nu fortsätter på detta viset! 
 
Men nu ska jag göra mig färdig för att traska ner till jobbet. Jobbar 14-21 ikväll. 
Men vi hörs snart igen!! 
Sandra & Vaka 
 
 
Min dotter Svea som hittade en blomma som luktade vackert!!