Underbar dag

Blev ändade planer idag med. Det blev inga lektioner idag, utan dom tar vi nästa vecka. Sen så fick jag barnvakt så jag kom iväg till stallet och det blev en uteritt. En uteritt i lite lugnare tempo, då hon ändå fick jobba igenom kroppen igår. Men hon var verkligen pigg och glad. Men hon lyssnade så fantastiskt bra idag. Jag har ju öven hittat mitt drömbett, som jag letata och äntligen!! Hon gick bra på det och jag hade inte väntat mig så mycket annat. 
 
 
 
Ett rakt, smalt fullcheek. Kanske inte så svårt att hitta tänker ni? Jo, om man har en häst som  har 9.5 så är det inte lätt. Men nu är det mitt!
 
 
 
Men uterittden i alla fall bestod av mycket skritt, en de trav och en del övergångar skritt-tölt. Hon gjorde det så bra och det känns så skönt att ha henne med sig! Men hon kändes ändå ganska stel i fram av någon anledning. 
 
När vi kom hem så stetchade vi igenom ben, även hals. Där jag står vid bogen och hon ska vända halsen runt på så att säga och när hon gjorde detta åt vänster så knakade det ganska rejält, så jag tror hon satt ganska bra där och detta var tvungen att lossna. Knakade även en del när vi gjorde detta åt höger, men inte alls på samma vis. Sedan så blev det en tvätt med linimentschampo, och nu står hon inne och sover en stund efter detta. Hon var ine redo att gå ut. Men jag har lovat barnen lördagsodis så jag måste ändå ut och åka och Albin är hos en kompis så jag måste ut och det är nog bra för Vaka att komma in och koppla av, även att inte äta på nån timma!! 
 
Men ja, jag skulle med kunna sova och det känns nästan som om det är en förkylning på gång här. Jag vill verkligen inte. Har inte tid, har inte råd. Jag vill bara vara frisk och fortsätta med jobb som vanligt. Men vi får väl se hur detta kommer uveckla sig känner jag. 
 
Men vi hörs snart igen! 
Sandra & Vaka 
 
 
Här har vi Vaka innan dagens pass, och hon är så blank och fin i pälsen nu. Mjuk som sammet och ja, hon är ganska fin. Hon behöver jobba upp sina magmuskler och lite så men det kommer det med. Hon är i alla fall stilig!