Dålig hästvecka och provridning

Ja, denna veckan har varit svår att få ihop på hästfronten så här långt och det lär inte bli bättre känner jag. Jag har en ensamvecka här hemma, så jag är ensam med barnen och att då få ihop ridning, barn och jobb är svårt ibland. 
 
Jag red ut en sväng i Måndags, men ingen bra känsla alls. Hon var spänd och okoncentrerad och allmänt avstängd på nå vis. Kan berott på att vi hade en riktig höstdag då det blåste åt alla håll, regnade och var kyligt i luften, men jag vet inte. Höstkänslor helt enkelt, det får vi väl tro i alla fall. Jag släppte alla tankar på att göra något avancerat av den ridturen utan det blev en tur för att röra på henne. Och det var ju trevligt att ändå få komma ut med sin kompis! 
 
I Tisdags hade jag även planer på att kunna ta mig ut till stallet, men gick inte denna dagen då min son var in till tandläkaren och drog en tand. Och då han fick lugnande inför detta så ska man hålla uppsikt och han fick inte äta på väldigt länge, först vara fastande och sen vänta på att bedövningen ger med sig, vilket resulterade i att jag låg i en djävulsk huvudvärk resten av dagen. Jag var ju tvungen att följa samma matklocka som honom. Så då blev det inget av det. 
 
Men så idag så hade jag en kvinna ute som var och provred Vaka för att ev. bli medryttare och det kändes himla bra måste jag säga. Att hitta någon som inte blir nervös av hennes pigga sida och sedan tycka om det kännsliga har vart svårt, men detta kändes bra och jag hoppas att hon vill börja rida henne, hade vart skönt att med gott samvete lämna över motionen 1-2 dagar på någon som verkligen vill rida, och som uppskattar det Vaka bjuder på. Så vi får väl se vad hon bestämmer sig för. 
 
Resten av veckan blir knepig då jag jobbar tidig kväll i morgon och en lång dag på Fredag och barnen vill inte spendera sena kvällar i stallet. Får se om jag kan få barnvakt på Lördag så jag kan rida lite innan mötet, vi får väl se hur det går med det. 
 
Men nu ska jag ta och städa av det sista här hemma och hoppas på en bättre ridvecka nästa vecka och kommande veckor! Man får passa på nu innan man får rida i mörker!
 
Ni får ha en bra kväll! 
Sandra & Vaka 
 
Trötta damer i förmiddags. Den yngsta fick vakta, slita ut en generation i taget!