En helomvändning... Till det bättre?

Igår blev det en skrittrunda på hårdare underlag, vilket blev en runda med lite mera asfalt. Hon har gått en del på mjukare underlag det sista och det vill jag variera, så man inte fastnar på det mjuka. Men hon var pigg som sören, jösses vilket fart det var under galloscherna...Pju! Jag var helt slut efter en skrittrunda i 20 minuter! Haha! Men jag hade på ett boots på 150g på höger fram även idag och det känns så himla bra. Hon blir faktiskt rakare i kroppen och korrigerar kroppen och hovet på ett bättre sätt. Så jag tror att det är bra, annars hade hon nog känns snubbligare tror jag. Men man får testa sig fram helt enkelt!
 
Här ser ni hur fartvinden dragit fram i luggen, så mycket fartvind man kan få på en skrittrunda?!! Haha

Men så idag så har vi haft så bra väder, solsken, 5 grader vart och vindstilla!! Så det blev en uteritt med Vakas kompis Pralin. Dock så hade vi en gren över en stog så vi tog oss inte vidare dr vi tänkt, men hittade en annan stig som delvis inte var rolig att rida då det var så snårigt. Men jag hittade en väg runt så vi ändå kom ut på det stället vi skulle komma ut från första början! 
 
Vaka började med att vara väldigt tam och snäll, skönt tänkte jag! Men ja, sen vaknade även hon till liv och raketbränslet kickade in igen, då var det att dra i bromsen igen. Fast hon är ju fruktansvärt rolig att rida, men nu har vi skrittat i snart 1 år, så det borde inte vara problem att få till en bra skritt kan jag tycka... Man lär sig hela tiden så att säga. Men bootset var på även idag och hon kändes så fin. Sista biten hem så hade hon super fin känsla och gick på så himla fint. Jag är så glad, och att hon börjar bli så pigg och glad har jag lärt mig att även Vaka börjar känna sig fräsch. 
 
Men i morgon är det min medryttare som har henne och på Måndag är det vilodag för Vaka så kommer bli 2 lugna dagar här kanske. Men ja, vi hörs snart igen!
 
Sandra & Vaka