Man ska lyssna på sin magkänsla...

Hallå igen! Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade. Jag har inte hunnit, det har inte hänt något speciellt heller för den delen. Vet inte om jag skrivit det innan men jag har känt de sensate passen att det är något som inte stämmer med Vaka. Och jag kunde härleda det till att jag TRODDE att bogbladet började dra sig snett igen. Så Mikaela kom idag och kollade igenom henne! 
 
Och jodå, det hade dragit sig snett igen. Men Mikaela tror att något "hänt", att hon halkat eller gjort något som gjort att det dragit sig snett igen eftersom det höll sig så pass bra under en så pass lång tid ändå. Men resten av hennes muskelatur såg mycket, mycket, mycket bättre ut än när hon var ute för 1 månad sedan och det är ju super skönt. Så jag och Veronica har skött oss helt enkelt, Vaka har fått sin massage och sin omvårdnad. En prinsessa ska ha den bästa omvårdnaden helt klart!! 
 
Men hon fick idag ändå en djupvågsbehandling för att lossa det lilla extra, så nu kommer hon ju bli toppen!! Men det var ju ändå skoj att hon blivit så pass mycket bättre under dessa veckorna som hon ändå blivit. Så ska vi träna lite extra på skenkelvikningar och öppna/sluta för det är bra för bogen. 
 
Skenelvikningar som verkligen är min och Vakas grej!! Haha!! Men nu kanske det blir det, vem vet?? 
 
Vaka blev även vaccinerad idag... Men det hade ju kunnat blivit tokigt detta, haha. En annan i stallet skulle även hon vaccinera sina 2 hästar, hade beställt veterinären tills i morgon Tisdag på förmiddagen. Men så skickade jag och frågade om hon kunde ta Vaka med då hon ändå skulle hit och ja, det var ju inga promblem. Men hon frågade om hon kunde komma på eftermiddagen istället då hon ändå hade andra ärenden i närheten. Joda, Emma kunde inte men jag lovade att hjälpa med hennes hästar. De skulle stå i en sommarhage en bra bit från stallet, eller en av hennes skulle bara dit över natten för vaccineringen och sedan hem igen till sin vanliga hage. 
 
Men veterinären dök upp idag, så jag måste ha missuppfattat henne, att hon ville komma på eftermiddagen idag och inte eftermmiddagen i morgon. Men jag var ju i stallet så det var inga problem. Men när jag sitter i bilen, har veterinären i bilen bakom för att åka till Emmas hästar (trodde jag), då kommer Emma ledandes med sin ena som skulle bort till den andra hagen. Så ja, han blir vaccinerad där och sedan får komma tillbaka till sin vanliga hage igen och jag åker bort till den andra. Men herre... Både jag och Emma har missuppfattat det hela, men det löste sig ju bra i alla fall. Hade ju kunnat bli helt galet om det velat sig, men nu är det i alla fall gjort och nu är det 3 månader minst till vaccinering C. 
 
Har ni varit med om något likande? Där allt igentligen blev fel, men löste sig bra?? 
Nu ska jag nog faktiskt gå och sova. Trött som bara den! I morgon är jag i alla fall ledig och det känns himla skönt måste jag säga. Men vi hörs snart igen, händer lite saker i stallet denna veckan!
 
Hade bra!
Sandra & Vaka 
 
 
 
 
En mycket trött dam efter värme, mat och massage!!