Julen är över och vilan med den!

Nu är äntligen julen över och den värsta sressen är över. Nu har vi bara det nya året kvar att fira in, men jag jobbar och det kommer bara att bli lugnt då jag inte orkar mera och Johan börjar jobba 06,00 uppe i Göteborg. Men jag tycker det ska bli rätt skönt att inte göra det för avancerat faktiskt, sen har jag ju en alldeles försäkligt skotträdd hund. 
 
Men idag har jag i alla fall ridit igen, och det kändes himla bra. Jag brovade en annan sadel och den satt mycket bättre, så ska prova den igen och jag hoppas den blir bra och att jag kan få min såld så fort som möjligt i sånna fall. Vaka blev öven klippt idag igen, nu är vilan över och vi ska komma igång igen har jag bestämt mig för. Nu har hon "vilat" sen i Oktober. Hon har gått max 2 ggr/vecka i skritt-lugnt tempo. Men nu ska vi åter igen börja kämpa oss bättre! Men jag ser fram emot att ta mig an de nya utmaningarna som väntar. 
 
 
Jag ska prova sadeln i morgon och kanske några fler gånger med. Men den kändes faktiskt riktigt bra och jag fick inte ont av den vilket jag kan få av vissa bomsadlar. Men vi får se hur utgången blir av detta! Men jag är riktigt less på sadlar nu och vill bara hitta något som passar både mig och hästen. 
 
Men dagens pass var verkligen toppen. Hon var super duper pigg, men lyssnade bra och var mjuk och fin efter lite uppvärmning. Så nu blickar vi framår 2018. 
 
God afton! 
Sandra & Vaka