Ett bra pass igår och vila idag!

Igår blev det ett töltpass i paddocken. Hade på viktklockorna som vi inte haft på en evighet, och ja dom gjorde nog sitt jobb. Men det blev även jobbigt för Vaka så det blev ju ett styrkepass samtidigt. Men hon jobbade så bra igår. Blev ju en hel del övergångar bara för att öva och bli starka där, för ju längre vi töltar på så tappar hon även takten. Hon blir antagligen trött och orkar inte bära sig. Därför fokuserar jag nu på korta sträckor med många övergångar. 
 
Flytta bakdel, upp i tölt, eller rygga och direkt upp i tölt och det sistnämda tycker jag funkar väldigt bra på Vaka då hon naturligt måste kliva lite under sig och kliva iväg med vikten bak. Hon jobbade som sagt på otroligt bra, men samtisigt så hade jag faktiskt önskat mig lite mera energi. Att hon var lite stampigare, idag fick jag jag själv bygga fram energin lite. Kanske var det även för att hon gått ganska mycket denna veckan? Kanske hade hon vart bättre om jag ridit detta passet som idag om hon fått vilat igår? Det kan jag ju tyvärr inte svara på... Men jag vet även att jag absolut inte är missnöjd med passet som det var idag utan tvärt om. Så jag är mycket nöjd även om jag kunnat önskat mera av oss båda! 
 
Sedan idag så blev det vila. Hon har gått mycket denna vecka och jag hade lite annat att fixa med här hemma. Sedan har vi ett väldigt konstigt väder. Så tjock dimma, som filmjölk, sen vill solen lysa igenom lite men orkar inte och det är väldigt kallt. Luften är väldigt kall och rå. Men ja, vi är ju bara i Februari så vad mer ska man önska? Men så är det i alla fall. Denna veckan vet jag inte riktigt hur jag ska lägga upp om jag ska vara ärlig, men det får visa sig... Jag kan göra en preliminär skiss här nedanför! 
 
 
Måndag: Vila
Tisdag: Dressyr
Onsdag: Uteritt
Torsdag: Uteritt
Fredag: Vila 
Lördag: Dressyr
Söndag: Veronicas dag 
 
Kanske kan det se ut något som detta, vi får se hur livet går ihop helt enkelt. Kanske ändras det helt, det får vi se! 
 
Men nu ska jag fortsätta städa lite till innan det är dags att äta. 
Men vi hörs snart igen!
Sandra & Vaka 
 
 
 
 
 
Min snygging!