Det går upp och det går ner....

Igår longerade jag Vaka då jag fick ont om tid och inte hann rida helt enkelt. Men hon såg inte helt ren ut, absolut inte halt eller så men något lite knasigt fanns där. Men halsmuskeln och bogen/maken där hade hon en spänning låsning som lossnade när jag masserade och grejade med henne. Var verkligen något som släppte där... 
 
Men så idag så skrittade jag ut en sväng och hon var pigg som sören, jesus vad hon gick på. Vi skrittade bara men Vaka har en skrittväxel som inte är av denna värld alltså. Hon har fart under sina dojjor och då vet man att hon mår bra och är pigg. 
 
Men efter skritturen så fick hon massage med maskin och det var skönt och vi fick henne ännu lite mjukare så tills i morgon när jag lämnar över henne till min medryttare kommer hon vara i toppform! Haha! Men jag är inte orolig, antagligen så har hon halkat till eller så i hagen så det går över. 
 
Men som sagt är jag hästledig i morgon då min medryttare har henne, jag ska åka med sonen till simtävling och sedan har dottern simskola i en annan stad så blir en del körande och flängande, men det är väl så det är med barn!! 
 
Men nu ska jag samla kraft till att börja städa lite tänkte jag... Men vi hörs snart igen!
Sandra & Vaka