Sprutar energi ur öronen!

Som sagt, Vaka fick komma hem i Tisdags förra veckan. Redan på Onsdagen började hon ridas igång då rörelse bara är bra. Men första ridturen efter 3 dagar på box, sen storm på det. Det var spännande kan jag säga. Hon är alltid pigg men brukar inte bry sig om något, inte tittit eller så. Men denna rituren höll hon på att explodera! Så blev några skrittpass medans maten trappades upp. Blev en aning lugnare i ridningen i alla fall även om hon ville så mycket mera. 
 
Men igår Tisdag så blev det en "normal" lättare tur, men alla gångarter och hon var super duper pigg. Men inte lika tittig eller så, men hon är så rolig att rida. Man bara njuter! 
 
Men jag är så glad att hon mår bra och att hon börjar komma igång igen. Så nu blir det att träna vidare. Den 6 Juli ska vi rida dressyrlektion igen så det ska bli roligt och spännande att se vart vi nu hamnar. Vi hade gjort klara framsteg förra gången och det var ändå bara vår andra lektion för Mathias! Så nu tränar vi inför den. 
 
Jag funderar även på att skaffa mig en medryttare, någon som bara vill hålla igång henne. Någon som tycker det är roligt att komma ut i skogen, behöver igentligen inte "träna" bara så hon blir riden. Men även om hon är snäll så är hon väldigt pigg och kan stundtals bli het och stark så man måste ändå ha ridvana och vana av pigga hästar som tänker framåt utan att man sitter med handbromsen i för då blir det inte bra på Vaka. Men får se vart vi hamnar med det där! 
 
Men nu ska jag gå och sova. Ledig i morgon så kanske blir stranden med barnen, sen ska jag klippa mig och jag ska även rida i morgon! Men nu får ha en fortsatt bra kväll!!
Vaka på väg ut på vår ridtur igår kväll. Luggen är knas på grund av flughuvan! 
 
Tack och godnatt!
Sandra & Vaka