Det var väldigt oväntat!!

Vi jobbar på, både Vaka och jag med våra bekymmer i livet! Jag med min arm och Vaka med sin kropp i stort. Jag har idag vart iväg på min andra massage och min vänstra skuldra sitter "fast", den är inte alls så rörlig som den ska vara. Musklerna i armen och runt om man säger armhålan är med väldigt spända vilket gör att rörelse i vissa lägen är väldigt svåra. Så nu jobbar jag vidare med det, ska fortsätta med massagen och den gör nytta, jag ser stor skillnad från förra gången. Sen jobba med styrka och rörlighet i stort för armen. 
 
Vaka jobbat ju lite med samma sak, hennes skulldra har ju med varit hennes stora problem och jag förstår nu varför hon gått som hon gjort och att saker varit så väldigt svåra för henne. Men hon börjar bli bättre, eller hon är sååå mycket bättre. Nu kommer det något felsteg då och då, man sitter inte och väntar på det eller är livrädd för att hon ska stå på näsan. Men igår fick hon i alla fall nya skor och det var behövligt då det nästan inte var några skor kvar!! Haha! Vi har ridit på bra de senaste 7 veckorna! 
 
Men hon har varit lite stel till och från och det har nog varit allt regn vi fått det senaste och hon är som sagt kännslig för väder och vind numera. Så nu vid kraftigt och ihållande regn så blir det regntäcke på för hennes del faktiskt. För jag vill inte att hon ska gå och spänna sig, utan hon ska ha det bekvämt. 
 
Men så idag när jag plockade in henne så försökt B-ponnyn som hon går med kliva på, det var något ja inte trodde att han skulle göra. Så kanske även det kan ha gjort att hon är något stelare ibaönd, vad vet jag? Men han har nu bytt hage så nu kan jag andas ut igen. Valackerna dras till Vaka, detta är den andra valacken som försöker kliva på nu på några år.... Ja, men nu kan jag sova gott igen!
 
Men idag när jag red så fick jag ingen bra känsla alls. Hon var seg, inte med mig, hon var off helt enkelt. Men fick igång henne lite bättre till slut. Klev över några bommar som låg på volt och det gjorde hon faktiskt riktigt bra måste jag säga, det har vart rent omöjligt för henne innan... Kanske blir det bättre nu när vi har full koll på kroppen?? Men ja, detta passet lägger vi bakom om helt enkelt och går vidare. Men när jag sedan kom in i stallet så stretschade jag loss en låsning i bog/manke på höger sida, sedan en massa knakningar i ländryggen så ja hon hade något som störde henne idag. Men i morgon ska jag ut och rida med Anna och jag hoppas att hon kommer att kännas bättre då och vi får en fin tur! 
 
Men nu ska jag ta och sova! Men vi hörs snart igen. 
Sandra & Vaka 
 
 
 
 
Så här snygg är Vaka sommartid!!