Våren kanske kommer ändå?!

Vi har fått några dagar med sol och härligt väder nu, och det känns ju underbart! Att få ut och rida när all snö försvinner och alla fåglarna som sjunger, hästen som börjar fälla all sin päls. Ja, det är underbart! 
 Vaka efter ett mycket bra pass i paddocken! 
 
Fått bra ridturer i solen och en häst som verkligen känns bra i kroppen nu. Mjuk och fin, och med det även då fått bättre trav där hon verkligen kan ta i och arbeta. Sen att jag verkar ha hittat utrustning som verkligen verkar fungera gör det inte sämre vill jag lova. Jag rider nu på vals bettet och en hög nosgrimma och hon verkar trivas så bra med det! Så har jag då kommit till den delen där jag kanske borde göra mig av med ett annat av mina bett...
 
Jag älskar bett och jag vet att bara en liten detalj kan göra så ortoligt mycket. Man behöver inte allt bettsla upp för att kanske få en stor ändring, utan man kanske måste kolla över storleken man har på sina bett. Ha en annn utformning på mundelen, tunnare, 2 el 3-delat eller ett rakt kanske. 
 Bästa vyn. Att titta mellan dom öronen gör en lycklig 
 
Men nu har ju en annan tjej i stallet provat mitt Bombersbett med Control plate och dom verkar verkligen gilla det, och det gör jag med. Men sen jag hittade Vals bettet så har det bettet faktiskt vart orört. Så till mitt dilemma då... Ska jag sälja det? Det är nästan nytt och de är ju dyra, så varför ska det hänga och skrota hos mig. Jaja, hon får rida på det lite och känna att det verkligen funkar, så ska jag tänka några varv till! Haha! 
 
Ja, och påsk är det med. Men det är väl samma lika som alla andra dagar bara det att man kanske äter mera godis än normalt, jag som skulle börja tänka på figuren. Men har funkar ganska bra innan dessa dagarna kom i alla fall. Men det är bara att jobba vidare med detta och hoppas det kommer funka faktiskt! 
 
Men nu är ag hungrig och hoppas att svärmor ringer och säger att det är mat snart! 
Ha en bra Påsk alla där ute och hoppas solen skiner hos er med! 
Sandra & Vaka