Soppatorsk och alldeles för varmt!

Igår avslutades veckan på bästa sätt. Det en uteritt med Anna och hennes dotter. Det var super varmt igår, annara har vi ju haft lite höst så det är kallt i luften även om solen värmer. Men i går så var det bara supervarmt. Men vi tog en tur i skogen och vi travade/töltade lite och dte tog tvärstopp för Vaka. Det var för varmt, och så dålig kondition som hon har nu har hon inte haft sen jag köpte henne för 6 år sedan! Så vi får träna upp den igen helt enkelt. Men Vaka skötte sig fint, och rörde sig bra. Nått litet snubbek blev det men i det stora hela är hon så mycket bättre, och det känns tryggt! 
 
Sen fick jag rida en av tjejerna i stallets nya häst, en ridtravre som hon precis köpt och ville ha lite hjälp. Det var något annorlunda än det jag ridit de senaste åren, men på något konstigt vis så känns det ändå så hemtamt. Jag är ju uppvuxen med travare och tränat och ägt travhästar så ja, det kändes ändå som hemma. Så jag hoppas på att få göra det igen och det är även bra för mig som ryttare att faktiskt få göra detta med, och utveckla och bibehålla riding på alla de sortes hästar med och inte med extra gångarter. Så vi får väl se hur det blir med det saken! 
 
 
 
Men så idag, ja det blev en kort uteritt i regn och blåst. Vaka var pigg men lyssnade fint. Mest skritt men jag provade även på 2 korta, korta sträckor i tölt och hon kändes faktiskt bra där med idag faktiskt. Ett snubbel fick jag idag och sedan gick hon som en klocka! Även att hon kändes lätt och fin i tölten kändes väldigt kul måste jag säga. Hade gärna ridit längre, men idag hade vi riktig höst igen och jag blev iskall när regnet kom så det blev en kortis. Men jag är nöjd med Vaka, jag är nöjd med hur hon kändes och jag är nöjd med dagen med henne. Så i morgon ska jag med rida har jag tänkt mig. Jag jobbar kväll så kommer bli en förmiddag i stallet, och sedan en kväll på jobbet. Sen vila på Onsdag då då det är simträning för Albin då. 
 
Men nu ska jag fixa lite här hemma, sen ska jag nog gå och sova fakstiskt. Jag är så himla trött idag, och vart så trött på jobbet så jag vet inte vad. Men ja... Vi hörs mycket snart igen!
 
Sandra & Vaka 
 
 
 
 
 
Vaka ser som vanligt ut som om hon sålt smöret och tappat pengarna!! 
Haha!