Denna vämen?!! Det är galet!

Alltså vi har städiga 27-31 grader varje dag och det är galet varmt. Man vet inte vart man ska ta vägen just nu. Men igår så red jag i alla fall, blev ett pass i paddocken som vilket var galet varm fast jag red vid 10, då hade vi redan 27 grader, phu!! 
 
Men om jag säger så här så ger verkligen träningen resultat just nu och det är himla roligt. Hon blir starkare och starkare och överlinjen kommer mer och mer, och vi nosar på en mer bärande ridning och det är underbart. Hon vågar nu använda sina bakben och vågar även lita på dom tror jag. Hon har ju spatt min lilla böna, den är "utläkt" och inget jag märker av i ridningen mera än att hon använt dom lite dåligt, som om hon inte litat på sig själv. Men nu när det fungerar så känns det himla skönt och att det går framåt. Sommaren 2016 fick hon även en skada i högerbenet i kotsenskidan, så hon fick ju känna smärta i benet ännu en gång. Men denna skada är inget vi märker av heller, så jag är glad! 
 
Idag blev det inget rida då det var så fruktansvärt varmt, och jag orkade helt enkelt inte. Men i morogn ska jag ut och rida och det tillsammans med Ulrika och Heimir!! Så roligt att få lite sällskap, jag som rider eller har ridit 99% ridit ensam, då jag verkar rida på ett sätt som inte andra gör. Jag tänker mycket kondition och styrka och uthållighet. Så det är roligt att få ha någon att dela detta med! 
 
Hur rider ni? Ensam eller med andra? Hur ser era pass ut? Tänker ni på något speciellt, eller något speciellt ni vill uppnå? 
 
Men nu ska jag gå och sova! 
Hade gott!
Sandra & Vaka 
 
Ny duschad efter ett svettigt och bra pass!