Ikväll åkte skorna!

Idag har det inte blivit något ridet då jag inte visste vad jag skulle hitta på. Vi har som sagt snö och is, hon har så gamla skor så går inte att brodda. Hon har åkt kana, speciellt med bakskorna så ikväll så rök dom. Dom var så blankslitna och nästan ingen söm kvar alls så dom blev ju som ett par skridskor. 
 
Så det blev mycket bättre utan dom. Hon skulle nehöva bli av mina sina skor fram med, eller det som är kvar av det som ska vara skor i alla fall. Dom är extremt slitna, men hon är betydligt känsligare i fram så vågar inte ta av dom förrän jag vet att hovis ska komma innan om en snar framtid. Men hon har vuxit så mycket så hon har väl nästan en egen sko på bak och hon ser nog likadan ut fram skulle jag tro. 
 
Så vi får väl se hur det går med det hela. Men i morgon är jag hästledig och jag planerar att städa hela dagen, men vet inte hur jag ska hitta inspiration till det heller, men ja.... Vi får väl se hur det går med den saken, men som det ser ut nu kan det bara inte bo i. Det är rena kaoset!!
 
Men nu ska jag försöka få mina jätte pigga barn att följa i sin super trötta mammas spår och faktiskt gå och lägga sig. Jag måste sova! ''
Men vi hörs snart igen
Sandra och Vaka