En sån vändning!

Idag så var det mycket bättre väder, solen sken och ja hade det inte blåst som det gjorde så hade det nog vart riktigt skönt ute. Men vi började med att rida ut en runda och hon kändes riktigt fin faktiskt. Sedan gick vi in i paddocken en stund och jobbade lite där och vi fokuserade på lång och låg. Men vi har en del att jobba med då det är lite trassen i höger varv att det är jobbigt att sträcka ut och släppa efter i sin stela vänster sida. Och i vänster varv vill hon gärna lägga all vikt och släppa kontakten på höger. 
 
Men idag jobbade hon på riktigt bra faktiskt och hon bjöd på en fin känsla där hon var så mjuk och trevlig i handen. Hon var pigg och glad, lyssnade fint och ja var allmänt rolig idag faktiskt och det var roltigt med en så fin känsla. Det är rolit när känslan vänder till det bättre!
 
I morgon ska det tydligen bli storm igen så får se vad det blir av det. Jag har hela dagen packad med göra saker. Ska väcka upp Albin för han ska till simträning men farmor och farfar kör, men han ska åka 7.20. Sen ska Svea till simskola och vi får väl åka 11.15 eller så. Sen hem, till stallet och förhoppningsvis hinna longera sen ska jag jobba kl 16-21. Jag har ledig helg med jag är inbeodrad då det är ont om personal i dessa tider. Sen är jag ledig Söndag, Albin har tävling på eftermiddagen så måste in till Halmstad igen... Men får väl passa på att handla mat å så kanske.. Men jag är där inne 3 dagar/vecka och gå i affärer alla dessa timmar är inte speciellt lockande. Men får se vad det blir av det helt enkelt. 
 
Men nu ska jag faktiskt gå och sova så jag kommer upp i morgon och får iväg Albin, sedan hoppas jag att jag hinner med en longering så hon får röra sig även i morgon, men blåser det för mycket så får vi stå över det. 
 
Men vi hörs snart igen!