Det blev en ny frisyr!

Dagen började inte allt för roligt, cellprov stog först på dagen. Men ja, det ska bara göras och det går ju fort som tur är. Kan väl inte vara någon som gillar att sitta i den stolen?? 
 
Sen så åkte jag till Vaka, det blev en klippning idag. Det var tvunget. Hon har egentligen inte så lång päls, men den är fruktansvärt tjock och tät. Hon står som sagt med eksemtäcke, står inne på natten och ja, ute i solen på dagarna och idag har vi 17 grader ute. Så Vaka blev nog med nöjd tror jag, hon kändes piggare och mer vaken. 
 
Man kan ju tänka sig själv att gå med den stickade tjocktröjan + en jacka i detta väder! Jag fick ju själv ta av mig till t-shirt efter vår promenad. 
 
Har ni klippt er/a hästar än? De "stora bruna" kanske inte har satt så där fruktansvärt mycket päls än? Men jag tänker att det kommer säkert bli en till klippning här i vinter. Men nu har jag bara gjort en halvklippning. Jag rider ju inte just nu och gör detta för att underlätta för henne. 
 
Och Vaka i det stora hela går väldigt bra, jag tycker som jag skrivit innan att hon rör sig väldigt bra, hon har ett bättre övertramp bak. Hon har ett väldigt långt undertramp, hon var ju lite kort där i höger bak, men nu tycker jag att hon kliver på mycket bättre. Så jag hoppas att bakknät har svarat bra på behandlingen med. Frambenet är super fint och ingen svullnad alls skulle jag säga, så bara det känns underbart. Och det stannar så, så det känns ju som om hón skulle röra sig bättre även bak just nu. 
 
Men nu ska jag slappa i soffan en liten stund. Sen ska jag och Svea iväg på dans ikväll, trevligt! Hon dansar varje Onsdag, eller detta är gånger som vi förlorade där i början av pandemin. 
 
Men vi hörs mycket snart igen!
Sandra & Vaka 
 
 
 
 
Vaka före. 
 
 
 
Efter!!