Kontraster

Första halvan av dagen spenderades på jobbet, varmt som satan och en tvättmaskin som gett upp hoppet. Förmiddagen sket sig totalt och inget blev som planerat, sånt som händer när man jobbar med människor helt enkelt. Men det är så himla varmt på jobbet så svårt att hålla fokus i alla lägen. 
 
Och nu när min mage som krånglar så blir det ännu svårare tycker jag. Men jag får åka till apoteket och fråga om det finns något att prova att äta för att hjälpa magen på traven. Så får väl se hur det går med den saken, men har en läkartid om en månad. Kanske hinner jag få bukt med det, kanke inte. Ibland önskar jag att jag vore ett djur, vården är så mycket snabbare och bättre. Man undersöker, man skickas inte bara hem med smärtstillande... Men, nog om mig!! Haha!
 
 
 
Vaka 
 
 
Arvid
 
Det har varit så himla varmt idag, 28 grader och över det. Men så på kvällskvisten så börjar det blåsa. Så när jag åkte till stallet vid 20.30 var det bara att ta på sig en långtröja då det var lite kallt. Men ändå skönt för man kunde faktiskt andas. Och i och med det blåste så var det heller igen ohyra på vår promenad. Arvid fick med följa med på vår prommis, och verkade mycket nöjd. Vaka går med i en mycket bättre takt måste jag säga när han är med. Hon blir lite seg annars. Så det har vart kontraster hela dagen, från varmt till kallt, från slö till pigg! Jag hoppas få komma ut på en promenad i morgon med, bara barnen är på humör och vill följa med så! 
 
 
Bästisarna efter sin promenad
 
 
Nu ska jag hoppa ner i lopplådan, jag är så himla trött faktiskt. Trött och slö och vädret spelar nog in plus att magen är som den är och tar energi. Men, men!
 
Vi hörs snart igen!! 
Sandra & Vaka