Allt börjar ordna upp sig!!

Vaka har varit mycket fin efter sin behandling, hon har bara blivit bättre och bättre. Dagarna efter var hon inte alls fin, men jag tror hon hade träningsvärk och var påverkad av det. Idag blev det ett lösgörande pass i paddocken då åskan gick runt om och jag ville inte ge mig iväg. Men hon var så mjuk och fin. Jobbade mycket lång och låg och verkligen jobba med magmuskelaturen. Hon gav en väldigt fin känsla. 
 
 
 
 
 
Hon har även fått sin box tvättad idag så det känns skönt med. Nu är det gjort för denna sommaren och året och det är alltid skönt, för det är ju skittråkigt. Det tycker väl alla? Eller? 
 
Men nu har jag en fundering om jag ska ha bädd även i år eller om jag ska göra annat? Det sparar ju väldigt mycket strö genom att ha bädd, men det kan även vara bökigt att underhålla och hålla bra. Eftersom den ska ur varje år så måste jag ju tänka på det och kan inte ha den för tjock. Vad har ni och föredrar? Tänker om jag ska ha en torv/spån blandning istället!
 
Men i morgon ska vi ännu mera regn och jag hoppas verkligen att det stämmer, vi behöver det verkligen. Och jag hoppas jag kommer iväg och rider med men har massor att göra här hemma då det ser ut som det varit en jordskalv! 
 
Men nu ska jag fortsätta slötitta på tvn. 
Vi hörs mycket snart igen
Sandra & Vaka