Jag höll på att dö....

Idag har jag jobbat, sedan åkte jag direkt till stallet. Det var så varmt idag, svettades redan på jobbet då det är 110 grader där inne med! Men sedan så var jag tvungen att röra lite på Vaka då hon stått 2 dagar då hon vaccinerades i Tisdags. Men ja, Vaka kände då inte av värmen kan jag säga. Hon var lika pigg och glad som vanligt. Jag red till stubben bakom stallet, tog några varv där i trav. Provade även på lite tölt men hon orkar inte riiktigt hålla tölten på den underlaget än, det blir ju lite tyngre klart med alla strån och det. 
 
Men hon är så underbar att rida just nu, pigg och fräch verkligen och jag är så lycklig att hon känns så fin. Hon blir inte yngre och eftersom jag inte trodde hon skulle bli ridbar igen efter halsskadan så är jag så tacksam! 
 
Men ja, nu har det gått 6 veckor sedan skoning och idag rök tåkappan! Hon växer och hon sliter skor så det står härliga till. Men inte alls samma snubbel som det vart innan och det är så himla tacksamt verkligen. Jag börjar släppa mina spärrar med, jag har ett tag bara suttit och väntat på att hon ska snubbla och nästan vart avaktande och knappt vågat annat än skritt. Men allt börjat släppa nu och även det är jag mycket tacksam för som ni kanske förstår! 
 
Men i morgon så är jag hästledig då Veronica min medryttare har henne i morgon. Jag har massor att städa här hemma så jag har att göra, sedan träna och ut och gå hoppas jag. Men det ska väl bli riktigt skitväder i morgon, fast inte mig emot om jag ska vara helt ärlig. För idag höll jag på att DÖ av värmen. Till och med jag frågade barnen om vi skulle åka och bada, jag hatar att bada, men jag var så varm! Haha!! 
 
Men nu ska jag bara lägga mig i soffan och göra så lite som möjligt!
Vi hörs mycket snart igen
Sandra & Vaka