Bland det vidrigaste jag gjort...

Idag har jag vart och testat mig för Covid med. Det är det absolut vidrdrigaste testet jag någonsin tagit. Hoppas det är första och sista testet jag behöver ta. Jag mår bra, har ingen feber eller så, men har absolut inget luktsinne. Jag känner ingenting, känner inte ens lukten av Aceton!? Då är det illa tänker jag. Och eftersom jag har det jobb jag har så vill jag kolla upp det så jag inte går tillbaka för tidigt till jobbet. Men jag är ju hemma hela denna veckan med, då det var det som gällde efter det att Johan var sjuk. 
 
Han är dock på bättringsvägen, så det är väl skönt. Eller han räknas väl nu som arbetsklar igen. Han har vart feberfri i 2 dagar. Det är detta som är lite kneptigt med mig med tycker jag eftersom jag inte har någon feber, så skulle jag nu med ha det så vet jag inte vilka symtom som ska gå ner innan jag kan återå till jobbet. Men vi får vänta och se, men förhoppningsvis så så får jag svar fortare än vad Johan fick. Men vi får vänta och se helt enkelt. 
 
Men, jag sakar att åka till stallet. Att bara gå här hemma, det är inte min grej. Det är så skönt att få komma ut till Vaka och bara vara, och samla den där enerfin jag behöver samla. Men nej, jag saknar. Så jag hoppas att jag snart kan vara tillbaka i stallet nu!! 
 
Men nu ska jag ta och städa ännu mera. Jag gör inget annat, men det syns inte. Säg att det inte bara är hos mig det är så?? 
 
Vi hörs snart igen
Sandra