Nu ska vi nog komma framåt....!

Igår blev det inte alls av att jag skrev något, dagen gick i ett från det att direkt från jobbet till stallet, sen hem och sen allt som ska göras hemma så det blev inte av helt enkelt. 
 
Men Vaka fick i alla fall nya skor och hon hade vuxit duktigt som vanligt, att hon inte växer har nog aldrig varit ett problem med henne faktiskt. Och det är lite så med Vaka att hon gärna växer i trakterna, och växer hon då med i tårna så blir det ju som en klacksko och tån blir i vägen för henne då hon verkligen måste ha överrullningen för att hon ska fungera på bästa sätt. 
 
 
 
Så en hel del av trakten togs ner, och en del tå så nu ser hon fin ut i fötterna igen! Bak växer hon mest bara rakt upp. Där togs bort nästan en 1 cm skulle jag tro, och då har det gått 7 veckor sen sist. Jag har kommit under med hovkratsen under skon och rensat för det har varit så utvuxen!! Men nu är det fixat och nu är det 7 veckor till nästa gång!! Jag hoppas hon växer lite mindre faktiskt, haha! Idag hinner jag inte åka till stallet, även om jag verkligen hade velat det. Jag börjar jobba kl 14 och jag har en del att fixa med här hemma innan jobbet med. Men tänker att hon får väl gå in sina nya skor ordentligt innan jag rider henne i morgon då istället! 
 
Men nu ska jag dra av ett träningspass och sedan ta hand om ännu mera tvätt. Sedan blir det att göra mat och åka mot jobbet, går på min sista helg nu. Kl 14 på Söndag så går jag på semester! 
 
Men vi hörs nog redan i morgon igen! 
Sandra och Vaka