Hon är på gång!

Igår hade vi ännu en bra promenad, där hon går på fint och ja, jag ser inga direlt problem med hennes gång. Men i morgon så ska jag, eller inte jag men en tjej komma och kolla igenom kroppen på henne. Kan tänka mig att det finns nån spänning både här och där med tanke på att hon faktiskt bara hållt balansen med sin vänsta sida. Men vi får väl se helt enkelt vad det visar. 
 
Sen utfrån vad vi får för resultat där så fortsätter vi hennes igångsättning. Jag tänker som så att om hon nu känns fräsch i kroppen i övrigt så börjar jag så smått att rida kanske nån dag i veckan och promenera resten eller så. Bara för att börja lagom och att bygga upp det. Hon behöver verkligen röra på sig, och att komma igång med kroppen. 
 
Sen blev ju inte ihopsläppet som tänkt. Eller det blev ihopsläpp, som gick bra. Men dagen efter så bytte den hästen hage igen, då han skulle ha mera mat än vad jag kände var ok för Vakas del. Speciellt nu när hon knappt rör på sig heller. Så jag vågar inte riskera att hon blir fetare än vad hon faktiskt är nu. För jag vill ju helst ha ner henne lite till om jag ska vara ärlig, hon har ännu för mycket fläsk. Men att banta en stillastående häst är inte lätt, man kan inte svälta dom. Och för att kunna minska som där extra kilona så tror jag att dom måste röra på sig. 
 
Men jag tänker som så att det kommer en uppdatering i morgon om hur det går med Vakas koll och hur jag tänker planerna utefter det som kommer fram där. 
 
Men vi hörs mycket snart igen! 
Sandra & Vaka