Klättring i storm och fullt solsken!!

Idag hade det varit en helt fantastisk dag om det nu inte blåst storm. 5.6 grader varmt och solen sken, så det hade ju varit jätte varmt ute och det inte blåst. Men jag hade bestämt mig för att rida ute då hon nu gått 2 dagar i ridhuset. Men då det blåste så bestämde jag mig för att klättra lite istället. Vi har en backe med svag lutning som är alldeles intill våra hagar, eller vägen till våra sommarhagar. Men där blir det även lite lä från blåsten då det är en kulle och skog där. Så det var ett rätt taktiskt val ändå tycker jag att rida där. 
 
Men ja, att då rida i svag backe både upp och ner... Tycker det kommer fram tydligt i speciellt nedförbacke om de har en svag sida, eller tar i ojämt, viker sig i sidan för att göra det lättare för sig. Men idag tycker jag att hon kändes mycket mera jämt och inte alls vek sig som hon gjort innan. Så det känns ju positivt ändå måste jag säga. 
 
Sen stannar jag några gånger på nervägen för att sedan rygga några steg i uppförbacke, en bra stärkande övning och hon gjorde det bra där med. Märkt stor skillnad i ryggningar generellt att det är rakare och stabilare än innan med. Så jag är nöjd. 
 
I morgon ska vi se om jag kan klippa henne en sista gång, sen ska det nog börja regna så kanske blir ett ridhuspass efter men vi får se hur det blir helt enkelt. 
 
Men nu ska jag gå och sova, sen ska jag till stallet i morgon förmiddag då jag jobbar kvällen i morgon. 
Men vi hörs mycket snart igen!