Dåligt med aktivitet här inne... Desto bättre ute!!

Ja, det har varit helg som varit fullspäckad vill jag lova! Jag har jobbat en massa och jag har grejat och haft en del strul i privatlivet. Så ja, det har inte vart lätt. Men förra Söndagen så fixades ju Vakas kropp. Sen skrittades hon ut Måndag, ett lösgörande skrittpass på Tisdagen, sen ett konditionspass men tölt och galopp på Onsdagen. En lättare uteritt på Torsdagen och vila på Fredagen, jag jobbade och det var ju ändå Midsommarafton. Men hon blev ju ordinerad till att inte vila de första dagarna, utan hon skulle ut och röra på sig för att musklerna inte skulle ha en chans till att dra allt snett igen. 
 
Men förra Tisdagens pass var bara WOW!! Första galoppen på evigheter och efter det så bara flöt hon fram. Hon var så pigg så framåt och bara så fin! Ja, det var riktigt roligt och jag njöt verkligen av det måste jag säga! Men ja... Sen lite lugna turer efter det. 
 
Men hennes förra vecka såg ut så här: 
 
Måndag: Skritt 45 min
Tisdag: Lösgörnade skrittarbete 45 min
Onsdag Konditon 45 min 
Torsdag: Uteritt 35 Min
Fredag: Vila 
Lördag: Skritt/uteritt 35 Min
Söndag: Uteritt 40 Min 
 
Hennes vecka har nu börjat så här: 
 
Måndag: Promenad
Tisdag: Kondition 40 min
Onsdag: Veronicas dag
Torsdag: Vila
Fredag: Uteritt
Lördag: Lösgörande
Söndag: vet ej
 
Så får vi se hur det kommer fyllas på under veckan. 
 
Men idag hade vi ett helt ok pass. Tölt och galopp, men hon visade kanske inte sin bästa sida, men det kan väl inte alltid göra heller tänker jag. Men Hon skötte sig och det gick bra i alla fall, Hennes kropp håller sig rak och hon går ner i vikt och ja, det går bra framåt nu tycker jag. 
 
Men vi hörs mycket snart igen
Sandra & Vaka