Koncentration och saker går framåt

Vi har haft snö, snön försvann igen och det blev typ 8 grader varmt igen.... Detta vädret går verkligen att lita på. Men gick heller inte att rida ute i snön vi fick då det var så himla mycket kramsnö så det inte gick att gå en meter utan att det blev styltor och jag hade för gamla skor för att kunna sätta i brodd med. Men vi har ju ridhuset i alla fall så riden blev hon. 
 
Men annars så har vi ridit ut en hel del just nu och hon är pigg som bara den och verkar tycka att det är skoj igen att springa och att jobba. Eller det har hon alltid tyckt men nu på en nivå som innan utan att man känner hennes dåliga självförtoende. 
 
Men så idag så tog vi en uteritt med fokus på att lösgöra och hon blev så fin mot slutet och det kändes så himla bra. Hon blev mjuk och fin i sidorna och i munnen. Annars kan hon hänga sig lite i vänster tygel, men det jobbade vi loss och man får tänka till för att få det rätt. Men man kände att hela hon koncentrerade sig då hon blev rädd av att jag hostade, elle att en fågel flög eller ett löv som råkade röra sig, det är inget hon brukar bry sig om helt enkelt... Men jag är super nöjd med dagen och allt känns bara bra faktiskt. 
 
I morgon tror jag att det blir att klättra lite i svaga uppför/nedförsbackar och jobba på att använda hela kroppen och att inte vika sig i sidorna och putta ut rumpa och bogar åt alla håll och kanter. Så det ska vi nog jobba med då. 
 
Men nu ska jag ta tag i hemmet då det ser ut som kriget efter det att jag dragit fram alla adventssaker förra helgen. Men vi hörs snart igen.
 
Sandra & Vaka