Varför ändra tiden??

Ja, inatt ställdes ju klockorna om. Och jag gillar det inte, haha! Albin skulle upp på simträning som vanligt på Söndagar. Vägarna var helt tomma, tror de flesta levde efter den gamla tiden i morse, och det hade jag med helst gjort men nu gick inte det.
 
Men efter simningen så var det hem och sedan göra lite lunch och sedan så åkte jag och Svea till stallet. Dom höll på att hoppa i paddocken så jag kunde inte rida där, och i och med att jag hade Svea med mig så kunde jag heller inte ge mig iväg ut. 
 
Så jag longerade lite i "ridhuset" i stället. Idag satte jag även på henne boots bak. Hon har slagit i lite och det har även Ulrika sagt när hon skott henne. Så tänkte att jag provar, det kan ju inte skada även om det inte är till någon fördel för hennes gångarter, men nu kommer ju hennes väl före det! Men jag tyckte faktiskt att hon rörde sig riktigt bra med det faktiskt, kändes som om hon naturligt breddade lite när bootsen kom på. Så jag ska testa det ett tag framöver faktiskt. I Övrigt så såg hon väldigt fin ut faktiskt. Ingen hälsta och ingen ovilja kunde jag se på henne. Så jag är super nöjd. Så nu sätter vi igång henne lite försiktigt och väntar in den riktigt härliga värmen innan vi sätter igång fullt igen. Idag var den där jäkliga blåsten här igen.. Usch! Jag har inte saknat den kan jag lova. 
 
Men just det ja. När vi ändå var i stan i morse så åkte jag innom Biltema för att köpa så jag kan sätta upp hyllor i mitt förråd i stallet. Just nu har jag inga hyllor eller så utan bara en hängare på dörren. Och en hylla som är höööögt upp och där jag bara kan lägga det jag absolut inte behöver komma åt speciellt ofta! Men jag hade fel huvud på skruvdragaren, så får se om jag kan få upp det i morgon så kanske det kan bli lite ordning där med, det ska bli skönt. För just nu är allt bara huller om buller. 
 
Men jag ska röra på Vaka i morgon med och det blir nog ett paddock pass då jag måste ha med mig Svea i morgon med. Sen ska jag jobba på kvällen, blie en massa kvällspass denna veckan. 
 
Men vi hörs snart igen! 
Sandra & Vaka