Vet inte vad jag ska säga!

Ja, inte har det blivit mycket ridet denna veckan så här långt heller. Promenad i Måndags med Svea som red. Sedan en sen promenad i igår Onsdag. Gick runt berget, sen när jag är på baksidan av berget så tittar jag ut mot åkrarna och där står 2 älgar och glor på mig!! Jag avskyr älgar, verkligen avskyr. Eller om vi säger det så här, jag är LIVRÄDD för älgar! Så stog de där och glodde på oss. Vaka brydde sig dock inte om dom som tur var. Men vi gick vidare och hemåt mot stallet. Vaka var nöjd och glad och gick på bra vilket är skönt att faktiskt kunna variera lite med promenader då tiden inte räcker till för att rida, eller när jag måste ha med barnen till stallet. 
 
Idag blev det en ridtur i alla fall. Regnade och blåste storm, så jag började i ridhuset och tänkte ta ett pass där. Men varken jag eller Vaka hade rätt mode för det... Så vi gick ut därifrån och det blev ett konditions pass istället. intervaller med galopp och tölt. Hon var pigg som attan, aningen för spänd till en början men släppte allt eftersom. Hon hade en helt ok galopp ändå måste jag säga, mycket bättre i den nya sadeln faktiskt. Jag får en bättre sits med och kan komma upp och hjälpa henne på ett annat vis. Tölten var även den helt ok ändå. Den blir ju oftast bättre då hon är taggad och tar i från tårna, det är då hon är som bäst!! 
 
Så i morgon så väntas det nya skor på donnan vilket verkligen behövs. Så det kommer bli toppen! Sedan en ridtur på det hade jag planerat! 
 
Sedan har jag köpt en ny eksemprodukt som jag är väldigt spänd på att få prova, vill ni veta vad det är?? Eller kan ni gissa vad det är jag köpt? 
 
Nu ska jag i alla fall gå och sova. Jag har jobbat kväll, i morgon är min enda lediga dag för denna veckan så jag ska ta väl vara på den även om jag kommer få arbeta mig igenom den här hemma. 
 
Men vi hörs i morgon igen!
Sandra & Vaka