Är vintern här?

Haft jobbhelg, så har inte blivit mycket gjort denna helgen. Vaka har ett sår på ena bakbenet med så hon har fått tagit det lungt och hon har vilat hela veckan faktiskt. Men idag var det dags igen. Första dagen det är riktigt kallt, burr! Fast jag gillar ju det, när det är alldeles krispigt ute och det biter lite i näsan. Det är grejer det! 
 
Vaka var pigg, hon skulle inte stå still när jag skulle hoppa upp och hade brottom ur stallet, inte alls likt henne! Haha! Hon gick med pigga steg verkligen, helst hade hon velat satt sprutt från första steget. Men det blev en skrittrunda för att komma igång igen och lite uppmjukning. Så blev att jobba lite lösgörande även om det var mycket friskluft i näsan. Men hon var verkligen trevlig idag. Ibalnd kan dessa små viloperioderna verkligen göra nytta kan jag känna. 
 
Vaka efter dagens skrittur
 
Annars så har jag som sagt jobbat hela helgen och det är det väl det jag gjort, sen bara vart hemma och tagit det lugnt emellan. Men nu ska jag ta en dag "helg", ledig Tisdag sen är det på ett igen. Ledig helg i alla fall så det ska bli skönt. Har en del att fixa med här hemma och skulle vilja göra om lite, men vet inte om jag orkar! 
 
Men i morgon ska jag se om jag och Svea ska ta oss till stallet och att Svea kan rida lite. Så kolla såret och se hur det ser ut. Nu ska jag hålla igång ridningen, för det lär ju bli lite vila där runt jul/nyår skulle jag tro. Sen kanske vi åker hem till mina föräldrar med och då blir det ju med vila. 
 
Men nu ska jag slappa en stund i soffan innan barnen ska gå och lägga sig! 
Hade bra
Sandra & Vaka