Man får nypa sig i armen!

Nu har jag varir fruktansvärt dålig på detta igen, men det har varit extremt mycket på jobbet där jag fått jobba mycket extra och det har varit utbildningar. Men denna veckan har jag faktiskt haft semester då vi har sportlov här nere nu.. Men snart är även det över. Men i morgon blir det faktiskt att åka på GHS, det var många år sedan jag var där, men nu så. Blev lite spontant sådär, blev bestämt i Onsdags... Så jag och en kompis ska åka, och det känns bra att få komma bort lite. 
 
Men annars med ridningen så är det mycket som går framåt och i det stora hela, känslan är bra så nu är det roligt. 
 
I veckan hade jag ett pass som det var länge sedan jag hade, nästan så jag trodde jag satt på en annan häst än min egna. Men hon är så pigg framme och villig till arbete. Tölten blir bara bättre och bättre, nu börjar jag även kunna börjat leka med övergångar mellan tölt och trav. Vilket är bra för henne då hon har olika svårt för både traven och töltem i de olka varven.
 
Men nu känns det som om vi är på väg åt rätt håll och träningen går framåt på alla vis. Så jag är super nöjd och det känns så skönt att efter allt hårt slit jag faktiskt lagt ner på rehabilitering, både tid och pengar faktiskt. Så nu ser jag fram emot lite mildare väder och att våra vägar kan börja torka upp efter allt regn som vi haft. 
 
Men nu ska vi träna vidare och se hur bra vi kan få det hela. Idag har jag varit hästledig då min medryttare haft henne, men fick rapport om att hon skött sig kanon, pigg och glad som vanligt och hållt rätt på fötterna. Härligt!! 
 
I morgon har jag planerat en uteritt så jag hoppas att vädret kan vara på vår sida så vi faktiskt kommer ut och göra det vi ska!! 
 
Men nu ska jag göra det sista här sen ska jag gå och lägga Svea då det är skola i morgon igen efter en veckas sportlov. 
 
Men jag lovar att jag ska bli bättre på detta igen, så hörs vi snart igen!! 
Sandra & Vaka