Allt känns så himla bra just nu!

Igår så red jag ut med Anna som äger stallet och sedan en jobbarkompis som har sin medryttar häst i samma stall. Det var en spännande runda må jag säga. Det var över stock och sten, även en bäck. Där fick jag hoppa av, hon ville inte gå över och det var trångt med med träd runt om så var nog det som gjorde att det blev jobbigt för henne. Men rundan i övrigt gick väldigt bra. Vaka var pigg och framåt men lyssnade väldigt bra, blev både lite trav och tölt och det kändes väldigt bra måste jag säga. I skogen där vi red är det mycket upp och ner och de får hela tiden fundera på var de sätter sina fötter. Så ja, det blev en dusch när vi kom hem! Men Vaka var super nöjd och även jag måste jag säga. 
 
Idag blev det en lite lättare runda men även idag lite tölt och trav och det kändes bra. Och jag börjar våga lita på att det gå bra och att det inte kommer hända något. Vaka är super glad att det börjar bli riktiga ridpass igen och hon känns nöjd. Även idag lyssnade hon väldigt bra och kändes lätt att reglera. Nu var det ett väldigt lätt pass med tanske på passet igår men hon kändes fin idag med... 
 
Så det känns så himla trevligt att faktiskt vara igång och känna att det går bra. Jag vågar ju knappt säga de orden för de har ju inte gått så bra för oss de senaste åren om man säger så, men nån gång ska man väl få ha lite medgång med? Eller?? 
 
Men i morgon får vi se vad det blir för arbete med henne eller vad det blir. Jag ska försöka hinna med ett litet pass med henne. Jag kommer inte hinna rida på Fredag då jag ska på stundentfirande då. Men ja, vi får se helt enkelt. 
 
Men nu ska jag kolla lite Youtube och sedan sova. 
Vi hörs mycket snart igen
 
Sandra & Vaka