Ensilage och pizza!

Idag blev första turen efter hennes lilla vila sen hon fick vaccinet i Fredags. Kallt och blåsigt, eller det var 12 grader och mycket hög luft. I morse när jag åkte till jobbet var det 3 grader ute och vissa hade fått skrapa rutor, men jag som eksemhäst ägare ser ju fram emot frosten! Haha! Jag vill ha frost nu. 
 
Men Vaka var i alla fall jävulskt pigg, men den höga friska luften så förstår jag henne med. Men hon lyssnade väldigt bra för att vara så pass pigg annars brukar hon vara bra på att i en kurva någonstans smygöka eller sätta mig ur balans så hon kan vinna några steg, ja hon älskar när det går fort! Men hon är även väldigt snäll och skulle aldrig sticka, det finns inte i hennes natur. Men blev en lite lugnare tur, men där hon i alla fall fick testa sina gångarter färutom passen då. Skritten har blivit mycket bra även ute i skogen. Traven var sådär idag, den var styv och stressad. Tölten var helt ok, ok takt men gick aningen för fort vissa stunden men hon gick att plocka ner igen. Hon hade dock en väldigt fin galopp idag, lugn och fin även taktmässigt mycket fin tycker jag. 
 
Så nu i veckan ska vi träna igång igen för Lördag och Söndag blir det kurs som sagt, det blir dressyr träning. Med lösgjordhet och hållbarhet som största byggsten, och det har som sagt hjälpt oss massor. Sen i våras när vi red för honom första gången så har vi verkligen utvecklas massor och än finns massor kvar att plocka fram hoppas jag! 
 
Men så tänkte jag idag när jag gick ut med Vaka i hagen efter ridturen och jag hade påsen med ensilage på ryggen, det luktar pizza! Fler som kännt det? Vi har nu ett ganska blött ensilage och det luktar ju i regel lite mera än om man har ett torrare, men lukten av pizza, ni vet när man går in på en pizzeria och lukten nästan blir för mycket? Eller jag kanske är ute och cyklar?! Fniss! 
 
Men nu ska jag gå och försöka hitta på något att utfodra mina barn med! Jag har ingen fantasi och jag åt på jobbet tididgare idag är fortfarande inte hungrig. Men får rota i kylskåpet lite känner jag! 
 
Men jag kommer snart igen med en uppdatering skulle jag tro! 
Ha en fortsatt bra kväll!  
Sandra & Vaka