Helt paff, aldrig vart om detta

Albin hade simskola i morse som vanligt, Farmor och Farfar kör honon dit varannan Söndag. Men idag ville även Svea följa med så jag fick tid för mig själv. Så jag passade på att åka till stallet och red ut i stället för det tänka paddockpasset. 
 
Kallt som tusan idag faktiskt. Eller enligt graderna så är det väl inte så kallt 5 grader kanske, men så rått och kyligt på nå vis. Red den långa rundan vi har. Vaka var super pigg, men lyssnade väldigt bra måste jag säga. Hade det nya bettet på och det verkar hon fungera väldigt bra på. Så jag provar vidare med det. 
 
Men blev en tur där vi varierade mellan alla gångarter förutom passen då. Men skritt, trav, tölt och galopp. Tölten var sådär faktiskt, hon var för spänd för att få ordning på den. Men traven fin, och galopen var faktiskt väldigt fin måste säga. Hon rusade inte bara utan jag kunde få tillbaka henne och detta gjorde ju även att hon höll lite längre, annars bränner hon ut sig fórt i galoppen för hon ger allt hon har. Men Verkligen tummen upp för den idag. 
 
Sen när jag galopperar där och fokuserar på att hon ska fortsatt hålla galoppen tills det att vi ska sakta av för där kommer vi till en nedförsbacke, och det blir en korsning med ett backe nedför som möts. Där mitt i backen då ser jag två islandshästar komma ridande... Det har ALDRIG hänt förr att jag mött några andra som rider tror jag. Jag har ridit på dessa vägarna i snart 6 år och bara sett några storhöstar på håll, men aldrig stött på dom direkt. Det är ett stort stall inte allt för långt bort där det är massa hästar, en gammal ridskola, men inget möte. 
 
Så det var roligt. De kom i kapp mig lite senare då Vaka tyckte det var intressant att kolla på när de tränade hundar på fåren i hagen bredvid där vi red. Visade sig att ena hästen är "vår" gamla turhäst. Bor inte speciellt långt bort, men visste inte att de kunde komma på samma ridvägar som oss. 
 
Men nu ska jag göra en eld tror jag för tinar inte upp, fryser som bara den. Och i morgon ska jag till kiropraktorn så det ska bli himla skönt måste jag säga. Hoppas det blir bättre med min ischias. 
 
Men vi hörs snart igen!
Sandra & Vaka 
 
 
 
Vaka fick en uppmjukande rumpmassage av Frans, kanske därför galoppen blev så bra!?