Mycket kan man göra med 1 arm!

Jag får fortfarande inte belasta min vänstra arm, inte lägga någon vikt i den. Jag kan heller inte lyfta den av egen kraft utan hjälp av min högra arm. Så det är väldigt handikappande faktiskt, men vill man så kan man! 

Jag vet att Vaka mår bäst i kroppen av att faktiskt röra sig. Jag har inte direkt ont i armen just nu om det inte är så att jag råkar göra någon rörelse eller så. Men när jag är i stallet så är den i mitella för att jag inte ska råka knycka till den, eller av reflex råka röra den på ett inte så bra sätt. 




Men Vaka får med Pralin och de är så lugna och snälla i varandras sällskap och vet sina platser så idag provade jag att ta ut Vaka ur hagen på egen hand och det gick bra. Så jag jobbade henne lite för hand i paddocken och gick sedan en liten promenad. 

Men i paddocken så blev det ryggningar med sänkt huvud, bra för ryggen. Fram och bakdelsvändningar. Vissa saker blir svårare då jag får grimskaften i fel hand och inte kan använda min andra hand som hjälp, så fick ta till hela min kropp och Vaka förstod det med och jobbade på bra. Hon såg fin ut och vi gjorde det bästa av situationen, vi har ju en del begränsningar, eller jag har det rättare sagt. Jag får lära mig att jobba runt det helt enkelt. 

Men detta blir ju en lärdom i sig och vi lär oss nya saker! 

Men vi hörs snart igen då i morgon blir nya äventyr! 

Sandra & Vaka