Ja, men nu så!

Igår kväll så lindade jag Vaka med Back On Track, och jodå det hade verkligen gjort nytta!! Hon var så fin i benet som hon var en aningen mer gallig i än hon vart den sista tiden. Hon visade en aningen, pytteliten orenhet idag. Men inget som var jätte framträdande, så det var så himla skönt. 
 
Så ikväll så fick hon på sig skor i fram igen. Så det känns ändå skönt. För hon är som sagt ingen bra barfota häst. Hon fick på sig en överrullningssko igen, men en som inte har lika mycket. Utan denna rullar bara fram i tån. 
 
Så jag hoppas att hon nu blir helt bra här i dagarna. Vi tog en promenad idag med, och ja, jesus! Hon höll på att springa ifrån mig, hon är nog uttråkad efter att ha stått en vecka nu. Hon känner sig bättre igen kan jag ju säga. För i Torsdags så gick hon knappt framåt. Så nu har hon blivit bättre i hela sitt bakparti, och det onda i benet släpper. Ja, hon känner sig bättre! 
 
Så jag ska longera henne här i veckan se hur hon rör sig där. Men jag känner mig nöjd med hur detta går framåt och känner mig hoppfull att vi ska vara igång snart igen. 
 
Men nu ska jag kolla färdigt på den där musiktävlingen! 
Vi hörs mycket snart igen
Sandra & Vaka