Så fin känsla!

Har nu haft 2 helt underbara ridturer. Igår Onsdag så blev den en lugn tur men lite skogsvägar så hon får lyfta fötter och tänka lite på kroppen. Men blev även någon liten galopp och så klart trav och tölt med. Tölten var passtaktig och hon saknade energi, så den blev bara platt och inte alls rolig. Men efter en liten galopp löser sig även det problemet! Hon var helt ok, lagom pigg och lyssnade bra. 

Idag Torsdag blev det ett nytt pass som även den började med lite trixiga stigar för att sedan bli fina vägar. Idag var hon super fin! Pigg som bara den, men så lyhörd och närvarande. Lyssnade så fint på sätet och lätt i handen.  Idag var tölten så mycket bättre då hon hade mer energi och tog sig mer uppåt än framåt. Hon är bara så rolig! 

Nu är det super roligt att vara igång igen och Vaka tycker det är skoj. Så nu hoppas vi att allt går vägen. Men nu är jag på väg att bli sjuk tror jag. Jag som aldrig är sjuk annars. Så får väl se hur det artar sig till ikväll, om det ger sig eller blir värre. 

Men ska ta några sista krafter och ta lite ogräs i trädgården.

Men vi hörs snart igen! 
Sandra & Vaka 

Fick tvätta av henne igår efter all brunst. Hon luktar apa och var väldigt ofräsch 
Trött men väldigt nöjd Vaka 
Laddad upp med mera Munkpeppar. Fanns ingen stor burk, så fick ta 3 små! 

Kommentera här: