Hon sköter sig!

Nu har det gått 3 dagar sen vi var hos veterinären. Hon hade 2 dagar på box, och hon skötte sig ypperligt måste jag säga. Jag trodde hon skulle bli mer otålig och bli irriterad, men nej då. Hon stog till och med inne utan täcke och har inte kliat sig. Stor tumme för det!! Men det märktes ändå att hon var rastlös när man ställde ut henne på gången, för hon stog inte alls stilla utan vandrade runt som bara den. Igår tog jag en minipromenad med henne och jesus vilken energi. 
 
Sen fixade jag en avdelning av en hage. Hon får gå i hage men ska ändå inte springa eller så och den ska vara så platt som möjligt. Så vi har en hage som blev kandidat för det, men den har delats av till en början, så går den nog att öka lite med tiden med. Men hon går i alla fall i hagen tillsammans med Arvid. Dom springer inte och båda mår bäst av att ha sällskap! 
 
 
Vaka ute i sin "nya" hage
 
 
 
Så hon fick i alla fall komma ut i går eftermiddag och jo, hon sprang visst några steg här och där, men vad ska man göra? Sen har hon i alla fall vart lugn. Idag tog jag av bandaget och det ser fint ut. Tycker att svullnaden redan gått ner och det ser fint ut. Så idag började promenaderna på riktigt, och det gick väldigt bra och Vaka känns nöjd med det. Så denna veckan ska vi promenera 10 minuter om dagen, och det är inte länge det inte. Men ska ju ökas med tiden. 
 
 
 
Helrakat kycklingben! Så ovant att se benen så, dom brukar ju vara behårade! 
 
 
 
Sen äter hon ju Metacam med och det har hon gjort sen i Fredags, så på Onsdag ska hon ha sista dosen av det. Och det är verkligen inga problem att ge henne det, för hon älskar det. Blir galen när hon ser sprutan och ska bara ha mera! Haha! Hon är galen den lilla svarta. Så man får passa så hon inte biter sönder sprutan! Och det bästa med detta är att hon inte börjat klia sig denna gången så det är bra. 
 
Men nu ska vi promenera vidare och göra denna rehaben så bra vi bara kan. Så vi kan bli bra och få komma igång igen så snabbt vi kan, inite för att vi har brottom utan bara för att vi tycker det är roligt och vill lära oss mera och bli ännu bättre!! 
 
Vi hörs snart igen
Sandra & Vaka 
 
 
 
Hej Svejs! 

Kommentera här: