15 minuter

Idag har vi Måndag igen och en ny vecka, det innebär även att vi ska länga våra promenader med 5 minuter. Så nu är vi uppe i hela 15 minuter en gång om dagen. Hon ser fortsatt bra ut i benet.  Var faktiskt lite orolig innan jag kom till henne idag, då vi hade ett oväder i natt med åska och blixtrar. Var väl mest orolig för att dom skulle blivit rädda, sprungit och att hon skulle råkat springa upp skadan, men det verkade lugnt faktiskt. Så det var skönt och jag är mycket nöjd. 
 
Fröken i väntan på promenad. Bror Arvid ropar i hagen att han saknar henne!
 
Som sagt, oväder i natt. Har aldrig vart med om att det har blixtrat på detta viset. Såg ut som om någon lekte med en lampa, av-på-av-på och så vidare. Så jag låg vaken från strax efter 01 inatt och sedan kunde jag inte somna om. Hade nog ganska precis somnat igen när klockan ringer 05:15, typiskt! 
 
Men vi har som sagt promenerat i ett mycket fint väder. Hade nog 24 grader och sol, sen helt plötsligt så kom det ett fint, fint regn. Vädret är ganska konstigt, men jag gillar det ändå. Jag gillar inte när det blir för varmt, det ska vara lagom! Och nu är det ganska skönt måste jag säga. 
 
Men jag passade på att ta av lite mera av den här vinterpälsen med. Jesus vad det kom av, eller nu är det mest ull som är kvar. Men nu lyser det svarta igenom så nu är det bara det sista kvar så det känns väldigt skönt faktiskt. Sen är det ju tyvärr inte så länge dom får ha sin blanka svarta sommarpäls., men nu får vi njuta lite av den innan vi börjar sörja den nya vinterpälsen! 
 
 
Ser man den mer svarta pälsen lysa igenom
 
 
Men i morgon så har jag planerat ett bad för fröken Vaka. Hon är inte ordentligt tvättat i man och svans i år, och i morgon ska det bli bra väder så tänker att jag ska passa på att få henne fin! Även att hon blir riktigt redo nu när säsongen drar igång igen på riktigt. Snart kommer ju bromsen och de andra jätte flugorna som jag inte ens vet de heter! 
 
Men nu ska jag ta och sova faktiskt så hörs vi nog redan i morgon! 
Godnatt och ha en bra Tisdag! 
Sandra & Vaka 
 
 
Tillbaka i stallet efter vår promenad i det fina vädret! 

Kommentera här: