Underbar dag!

Idag var det en helt underbar dag. Solen sken och teromometern visade på -2. Solen värmde och det var himla härligt. Att efter jobbet kunna ta sig till stallet och ta sig en ridtur är så underbart. Hade det lämpligt att hämta Vaka i hagen med då hon var nere för att dricka i bäcken som rinner genom hagen, så behövde inte ens gå ända upp till lösdriften. 
 
Gjorde i ordning henne snabbt för att komma iväg så vi just skulle hinna med solen, och det gjorde vi. Men en liten besvikselse blev det allt på ridturen. Dom har tagit ner skog, och precis runt en stig som är jätte mysig, men nu finns ingen stig kvar. I alla fall inte första biten av den. Så jag får nog gå för fots först och se hur det ser ut där uppe i skogen, det var tråkigt. 
 
Men så vi tog en genare i kanten av en åker, där det även blev galopp. Men idag hade hon absolut ingen bra galopp, tappade takten hela tiden eller så blev det korsgalopp. Så vi tog oss till vår tölt/galopp stig, där har det även fallit ett litet träd över stigen i sista stormen som var och den tog jag hjälp av för att fatta galopp över. Hon bjöd rätt fint på den, hon som annars är helt blind på bommar! Haha! Men fick några bra fattningar och några bra galopper. Vi har ju faktiskt snö som ligger kvar så blev ju även lite motstånd, så hon fick jobba. Blev mycket galopp idag, så jag tror hon kommer vara ännu finare att rida i morgon! 
 
Men nu ska jag gå och sova, upp och jobba i morgon igen. Sen blir det långledigt, Fredag, Lördag och Söndag. 
 
Godnatt
Sandra & Vaka 
 
 

Kommentera här: